• English (UK)

BA 2007-048-6­_1. - A Vb javasolja a Hídépítő Speciál Kft. hajózási részlegének, hogy hasonló vízépítési munkálatok alkalmával a pontonhíd átkelőhelyénél, vagy egyéb veszélyhelyzetet teremtő úszóműveiken jól látható helyen nagyméretű az adott területi sajátosságnak megfelelő veszélyre figyelmeztető táblát helyezzenek el, melynek tartalmát az NKH-val egyeztetve szövegezzék meg.

BA 2007-048-6_2. - A Vb javasolja az NKH-nak, hogy hasonló helyzetekben híd és vízépítési munkálatok engedélyeinek kiadásakor, tegye kötelezővé a munkát végzők részére egy az adott úszómű elhelyezésből és a vízterületi sajátosságból keletkező veszélyekre figyelmeztető tábla kihelyezését az úszóműre, úszóművekre.

BA 2007-048-6_3. - A Vb javasolja az NKH-nak, hogy készítsen javaslatot a vízisporttal foglalkozó egyesületek és szövetségek szakmai felügyeletének megvalósítására.

BA 2007-048-6_4. - A Vb javasolja a Multi SE sport egyesületnek, hogy az általuk még megközelíthető folyószakaszokon hasonló vízépítési munkálatok esetében, a HSZH-ból körültekintően tájékozódjanak a víziutat veszélyeztető körülményekről, a megváltozott vízi közlekedési szabályokról, és azokat rendszeresen és részletesen ismertessék a verseny ill. szabadidő sportban tevékenykedőkkel.